• +36 57 411 844
  • +36 30 901 4981
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-CS: 07-16; P: 7-13:30

Katonai ruházat Munkaruházat Munkavédelem Gyártás és Nagykereskedelem

NYITVATARTÁSuj separator k

 

HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG : 7:00-16:00 óráig
PÉNTEKEN : 7:00-13:30 óráig

 

RÓLUNK
uj separator k
BEPILLANTÁS
 

KIK VAGYUNK?

Cégünk fő tevékenysége a textilből, bőrből és a legkorszerűbb műszaki vásznakból készült munkaruházat, védőruházat és védőfelszerelések gyártása, forgalmazása, valamint hadi és rendvédelmi szervek felszerelésének és ruházatának gyártása és védelmi képesség helyreállító javítása.

Gyártóként a különböző anyagokra elérhető színeinek tetszőleges kombinációjában tudjuk teljesíteni a megrendeléseket, az egyedi vevői igények szerinti kialakításban, tetszés szerinti zsebekkel, foltokkal, zárási megoldásokkal. Bármely általunk gyártott illetve forgalmazott terméket el tudunk látni gépi hímzéssel, textilnyomtatással és szitázással.

A felhasznált anyagok tekintetében pedig bőr, műbőr, textil illetve bármely speciális műszaki szövet felhasználásával, a legkülönbözőbb felhasználási területekre van megoldásunk (sav, lúg, láng, tűz/víz, eső, hideg, hő, vágás, antisztatikus, ESD, olaj, jól-látható, stb..) Cégünknél ISO 9001 és NATO AQAP minőségirányítási rendszer működik.

 

MŰKÖDÉSÜNK

Cégünk fő tevékenysége a textilből, bőrből és a legkorszerűbb műszaki vásznakból készült munkaruházat, védőruházat és védőfelszerelések gyártása, forgalmazása, valamint hadi és rendvédelmi szervek felszerelésének és ruházatának gyártása, védelmi képességének helyreállítsa.

 

ERŐSSÉGEINK

  • Gyártóként, az egyes anyagok elérhető színeinek tetszőleges kombinációját el tudjuk készíteni, az egyedi vevői igények szerinti kialakításban, tetszés szerinti zsebekkel, foltokkal, zárási megoldásokkal.
  • Bármely általunk gyártott, illetve forgalmazott terméket el tudunk látni gépi hímzéssel, textilnyomtatással és szitázással.
  • Termékeink széles körben helytállnak az általunk felhasznált minőségi bőr, műbőr, textil, illetve speciális műszaki szövetnek köszönhetően. Anyagok, környezetei behatások, melyek ellen valamennyi termékünk védelmet biztosít: sav, lúg, láng, tűz/víz, eső, hideg, hő, vágás, antisztatikus hatás, ESD, olaj. Ezek mellett jól láthatósági ruházatot és kiegészítőket is megtalál portfóliónkban.
  • Cégünknél ISO 9001 és NATO AQAP minőségirányítási rendszer működik.
Image

MIRE VAN SZÜKSÉGEuj separator k

 

Gyártás & Javítás
Amellett, hogy különleges munkaruházatot, védőruházatot, illetve védőfelszerelést gyártunk katonai-, kormányszervezetek, valamint vállalatok számára, engedéllyel rendelkezünk a ruházatuk és felszerelésük javítására is.

Nagykereskedelem
Szakértő partnereinkből álló hálózatunk segítségével képesek vagyunk folyamatosan bővíteni termékportfóliónkat. Nagykereskedelmünkben több ezer védőfelszerelés és munkaruházati termék megtalálható. Szeretnénk kedvező lehetőséget biztosítani Önnek alacsony áraink által.

SZAKTERÜLETEINK
uj separator k
FŐBB IRÁNYOK

 

Image

KATONAI RUHÁZAT
uj separator k2

Image

RENDVÉDELMI FELSZERELÉSEK
uj separator k2

Image

MUNKARUHÁZAT
uj separator k2

Image

EGYÉNI VÉDŐESZKÖZÖK
uj separator k2

GYÁRTÓI EREDMÉNYEINK
uj separator k
2018

 

0
KATONAI RUHÁZAT
0
RENDVÉDELMI FELSZERELÉSEK
0
MUNKARUHÁZAT
0
EGYÉNI VÉDŐESZKÖZÖK

uj separator k2019

0
KATONAI RUHÁZAT
0
RENDVÉDELMI FELSZERELÉSEK
0
MUNKARUHÁZAT
0
EGYÉNI VÉDŐESZKÖZÖK

uj separator k2020

0
KATONAI RUHÁZAT
0
RENDVÉDELMI FELSZERELÉSEK
0
MUNKARUHÁZAT
0
EGYÉNI VÉDŐESZKÖZÖK

AMIT KINÁLUNK
uj separator k

 

Egyedi Szolgáltatásunk

Cégünk egyedi igényeket is képes teljesíteni aszerint, hogy mire van szüksége partnerünknek: legyen bármely textil, bőr, vászon vagy színkombináció, egyedi tervezésű zsebek, foltok vagy csatok, állunk rendelkezésére.

Engedélyek

Cégünk ISO 9001 és NATO AQAP tanúsítvánnyal rendelkezik, melyek lehetővé teszik, hogy együttműködjünk az állami hatóságokkal és a hadsereggel egyaránt.

Egyéni Védőeszközök

Cégünk speciális anyagokkal dolgozik, így lehetővé téve azt, hogy a legszélesebb körben tudjunk megoldásokat kínálni a savas, lúgos, tűz/víz, eső, hő, hideg, vágás/szúrás, antisztatikus hatás, ESD és olaj elleni védelemben.

Megrendelés Gyors Teljesítése

Integrált munkamódszereinknek köszönhetően képesek vagyunk megrendeléseinket a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb módon kezelni. Miután a gyártás befejeződött és azt a felülvizsgálat során megfelelőnek találtuk, logisztikai partnereink a rendelést azon nyomban házhoz szállítják.

Támogatás és Minőségbiztosítás

Minden termékünknek számos minőségbiztosítási tesztet kell kiállnia, mielőtt kiadjuk azokat ügyfeleinknek. Abban az esetben, ha a termékkel kapcsolatban bármilyen kérdés merülne fel, ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Széles körű Szolgáltatások

Cégünk fő tevékenysége a legmodernebb munkaruha, védőruházat és egyéni védőeszközök gyártása és forgalmazása, ugyanakkor katonai és egyéb rendvédelmi felszerelések, illetve ruházat gyártásával és javításával is foglalkozunk.

REFERENCIÁINK
uj separator k

Image
Image
Image
Image

Készenléti Rendőrség

Katasztrófavédelem

Magyar Honvédség

 Magyar Közút

Image
Image
Image
Image

 

Faurecia Emcon Technologies

 

Dometic Zrt.

 

Honeywell Safety

 

Electrolux

KAPCSOLAT
uj separator k

 

Telefon

+36 57 411-844
+36 30 901-4981

Posta

SECURUS HUNGARY Zrt.
H-5100 Jászberény
Nagykátai út 35.

ÍRJON NEKÜNK!
© 2021 SECURUS HUNGARY Zrt. trademarks and brands are the property of their respective owners.